ІНФОТЕХ у фіналі проєкту  Young SDG Innovators (YSIP)
ІНФОТЕХ у фіналі проєкту Young SDG Innovators (YSIP)

В урочистій атмосфері 12 жовтня відбувся фінал проєкту Young SDG Innovators (YSIP). Команди інноваторів компаній, що є членами Мережі Глобального договору ООН в Україні: Caparol Україна, Нова Пошта, ДП «ІНФОТЕХ», Фонд Енергоефективності,  Фармак, Укренерго та ДТЕК презентували свої проєкти.

Протягом 9-ти місяців учасники працювали над своїми проєктами в різних сферах: управління відходами, екологічний напрямок, охорона здоров’я, збереження енергії, протидія насильству та освітній напрямок.

Команда ІНФОТЕХ презентувала мобільний застосунок з протидії домашнього насильства. Ми глибоко переконані в тому, що проблема домашнього насильства може бути вирішена в нашій країні лише спільними зусиллями громадськості та державних структур.

Для нашої компанії це особливо значуще, адже ми займаємося розробкою та створенням IT- продуктів та послуг, які орієнтовані на користувача та його потреби.

За результатами обговорення, кожен проєкт став переможцем у своїй сфері.

Найкращий проєкт з протидії насильству – ДП ІНФОТЕХ

 

YOUNG SDG INNOVATORS — це спеціалізована програма, що триває 9 місяців і складається з п’яти дводенних навчально-практичних сесій та менторської підтримки. Програма використовує спеціально адаптовану під Цілі сталого розвитку модель Sustainable Experience Innovation (Desirability, Feasibility, Viability, Sustainability), що базується на принципах Дизайну Мислення та реалізується досвідченими професіоналами в галузі інновацій і бізнес-трансформацій із залученням експертів у галузі комунікацій, управління, прототипування, фінансів, бізнес-моделювання та багатьох інших.