ІНФОТЕХ підтвердив міжнародний сертифікат стандарту якості  ISO 9001:2015
ІНФОТЕХ підтвердив міжнародний сертифікат стандарту якості ISO 9001:2015

Довідка: ISO 9001 - це міжнародний стандарт, який спрямований на створення системи управління якістю на підприємстві. Ця система являє собою комплекс вимог по організації управління якістю та ефективністю.

 

Наша компанія успішно пройшла наглядовий аудит в органі сертифікації «РосУкрСерт», який підтвердив, що система управління якістю підприємства відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Висока оцінка аудиторів «РосУкрСерт» підтвердила, що у ДП «ІНФОТЕХ», створені оптимальні умови для організації, підтримки працездатності та постійного контролю менеджменту якості.

Реалізуючи основні напрями діяльності підприємства, наші висококваліфіковані фахівці змогли забезпечити жорсткий контроль за дотриманням міжнародних норм системи менеджменту якості, з урахуванням потреб споживачів і замовників в рамках поточних контрактів.

Сьогодні, наявність сертифіката ISO 9001 – є незаперечною перевагою для нас у партнерських відносинах, та надає можливість бути конкурентним учасником національного і міжнародного рівня.

 Сертифікація ДП «ІНФОТЕХ» за стандартом ISO 9001:2015 додає впевненості клієнтам у стабільності роботи компанії, та підтверджує що наші програмні продукти відповідають міжнародним стандартам якості.