ІНФОТЕХ на Всеукраїнському  форумі «Україна 30. Безпечна громада»
ІНФОТЕХ на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Безпечна громада»

        «Безпека дорожнього руху» - під таким гаслом компанія «ІНФОТЕХ» представила інформаційно-телекомунікаційну систему (ІТС) МІА: Паркування (для фото/відео фіксації порушень правил зупинки, стоянки та паркування) на Всеукраїнському форумі  «Безпечна громада», який проходив 4 листопада у Конгресно-виставкому центрі «Парковий».

        Форум був присвячений актуалізації питань співпраці органів системи МВС України та інших центральних органів виконавчої влади з територіальними громадами зі створення безпечного середовища, реалізації спільних інфраструктурних проєктів та розвитку цифрових сервісів для громадян.

      Для нас було важливим почути думки представників територіальних громад, адже проєкти та послуги ДП  «ІНФОТЕХ» орієнтовані на громадян. Незалежно від того, який майданчик: соціальні мережі, форуми, офіційні сайти регіональних органів - необхідно реагувати на запити громад, вміти налагодити діалог та донести інформацію. Інформаційна взаємодія з громадами  має перестати будуватися за принципом "зверху-вниз" і перейти у горизонтальні комунікації, коли обидва джерела інформації знаходяться на одному рівні, повинні бути мінімізовані формальності у взаємодії з населенням.

Усі деталі на нашому https://www.facebook.com/infotech.gov.ua