Вдосконалюємо функціонал Єдиного вікна для громадян
Вдосконалюємо функціонал Єдиного вікна для громадян

Команда розробників Державного підприємства «ІНФОТЕХ» розширює функціонал сервісу «Єдине вікно для громадян», спрямованого на вдосконалення надання широкого спектру адміністративних електронних публічних послуг для громадян.

Це нова можливість для громадян подачі онлайн-анкет про зниклу особу за особливих обставин, забезпечуючи автоматичну передачу інформації Уповноваженому з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Така автоматизація ділових процесів підвищує рівень координації дій та дає можливість консолідувати зусилля правоохоронних органів у визначенні статусу зниклих осіб.

Розширення функціоналу також включає оптимізацію обробки послуг, пов'язаних з Єдиним реєстром зброї. Відтепер для отримання необхідних дозволів можна подавати заяви про надання дозволу на зберігання холодної зброї для колекціонування.

Сервіс «Єдине вікно для громадян» є ключовим інструментом для зручного онлайн-доступу до сервісних послуг, що спрощує процес взаємодії громадян з державними органами. Його значущість полягає в покращенні ефективності, централізації послуг та забезпеченні електронної безпеки для громадян. Нові електронні онлайн-послуги, такі як подача анкет та отримання дозволів - це відповідь на потреби суспільства та рух до інновацій.

МВС України