Вдосконалюємо державні онлайн-послуги для громадян
Вдосконалюємо державні онлайн-послуги для громадян

Команда державного підприємства «ІНФОТЕХ» працює над вдосконаленням державних онлайн-послуг для громадян.

З моменту запуску Єдиного реєстру зброї та Єдиного вікна для громадян як засобу єдиного входу, кількість авторизованих користувачів у сервісі зросла до 47 566 осіб. Подано заяв на отримання дозволів на зброю 167 931, прийнято рішень про надання відповідних дозволів 153 524.

Відтепер кожен громадянин України може швидко та зручно подати онлайн-заяву на дозвіл для перевезення власної колекційної холодної зброї територією України, а також переглядати дані заяв на послуги, які були замовлені та ініційовані в інших каналах через магазини (СГД) та НПУ. Більше жодних непорозумінь та годин витрачених у чергах – онлайн-сервіс Єдине вікно для громадян робить подачу заявок максимально зручною та доступною. Змінюйте своє життя на краще у цифровому вимірі.

Для швидшого опанування онлайн-сервісу Єдине вікно для громадян, наша команда створила короткі інформативні відео, які допоможуть кожному користувачу крок за кроком освоїти весь процес:

  • Як авторизуватися:

Докладні інструкції як без зайвих складнощів зайти у свій особистий кабінет.

  • Перегляд даних на Дашборді:

На Дашборді можна побачити статус поданих заявок, сформувати чернетки та перевірити архів опрацьованих заявок.

  • Перегляд даних власного Профілю:

У профілі користувачів можна переглянути інформацію по вашій особі, і за необхідності відредагувати або доповнити інформацією.

  • Перегляд даних Моя зброя:

У розділі «Моя зброя» відображається зброя, яка значиться за громадянином.

У розділі «Замовити послугу» наразі доступно 17 послуг для громадян, з яких 9 стосуються Єдиного реєстру зброї.

Більше часу для важливих справ, менше часу на бюрократію. Команда ДП «ІНФОТЕХ» прагне забезпечити максимальну зручність для кожного користувача.

Сервіси МВС – оперативність, прозорість та доступність!