Розширення меж доставки: нові країни, нові можливості!
Розширення меж доставки: нові країни, нові можливості!
 
👍 Команда ДП «ІНФОТЕХ» спільно з Головним сервісним центром МВС та Укрпоштою продовжують працювати над розширенням послуги з доставки посвідчень водія за кордон.
✅ Відтепер в українських водіїв, які перебувають за кордом, є можливість замовити водійське посвідчення через мобільний застосунок Кабінет водія та отримати посвідчення водія у таких країнах, як Угорщина, Іспанія, Словаччина , Румунія, Латвія, Литва, Естонія, та Молдова.
🤝 Ми прагнемо не лише розширювати географію доставки, а й забезпечувати найвищий рівень турботи про українських водіїв за кордоном.
✅ Наша мета – зробити процес отримання документів для водіїв легким та доступним. На сьогодні – це вже 12 європейських країн. Нагадуємо, що вже місяць працює доставка посвідчень водія у Польщі, Німеччині, Чехії та Італії.
✅ Протягом останнього місяця українські водії скористалися послугою з доставки посвідчення водія у різних європейських країнах:
👉 Польща: 1666 доставок
👉 Німеччина: 275 доставки
👉 Чехія: 72 доставок
👉 Італія: 33 доставки
👍Для нас важливо, щоб кожен водій відчував підтримку та зручність у вирішенні своїх потреб в рамках державних сервісів. Це лише частина наших зусиль у забезпеченні найвищого рівня сервісу для українських водіїв, які перебувають за кордоном.