Нагородження ДП "ІНФОТЕХ"
Нагородження ДП "ІНФОТЕХ"
В Україні відзначили День підприємця. ✌️🇺🇦
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація, підтримуючи традиції, організувала урочистий захід для підприємців свого району.
Серед учасників заходу були представники підприємств різних сфер діяльності: соціальної, економічної, медіа, сфери IT, послуг тощо. Керівництво Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації подякувало всім присутнім за активну участь у розвитку нашого району та міста Києва. Але найголовніше, що підкреслили організатори, – попри складні економічні часи для нашої держави, підприємства та організації Шевченківського району продовжують працювати, сплачувати податки у державний та місцевий бюджети, що дозволяє підтримувати та впроваджувати важливі соціальні проєкти.
🏆Колектив державного підприємства «ІНФОТЕХ» було нагороджено Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток підприємницької діяльності та активну допомогу у вирішенні соціально-економічних питань Шевченківського району.
🏆А також окремо було відзначено працівників нашого підприємства за особисті трудові досягнення у професійній діяльності й активну соціальну позицію.
😇Вдячні за високу оцінку роботи нашого колективу!