«DOING BUSINESS UNUSUAL: ДІАЛОГ БІЗНЕСУ ТА УРЯДУ»
«DOING BUSINESS UNUSUAL: ДІАЛОГ БІЗНЕСУ ТА УРЯДУ»
👉 Щороку 9 грудня у світі за ініціативи Організації Об’єднаних Націй відзначають Міжнародний день боротьби з корупцією.
Цьогоріч в рамках Антикорупційного тижня, організованого ГД ООН в Україні, представники ДП «ІНФОТЕХ» взяли участь у вебінарі «DOING BUSINESS UNUSUAL: ДІАЛОГ БІЗНЕСУ ТА УРЯДУ».
👉 Захід відкрили: Тетяна Сахарук, генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні; Яко Сільє, виконувач обов’язків Постійного представника ПРООН в Україні; Іван Лахтіонов, директор Програми інноваційних проєктів Transparency International Ukraine.
👉 Особливо увага акцентувалася на необхідності продовження антикорупційної роботи держави та бізнесу насамперед у зв’язку з появою нових корупційних ризиків у такий кризовий період.
👉 Одним із головних завдань на сьогодні – є оптимізація функції державних органів у зв’язку з тим, що деякі повноваження органів можуть збігатися, а бізнесу треба отримувати різного роду довідки, ліцензії та дозволи, що займає багато часу. Тому є потреба в уніфікації та оптимізації повноважень до функцій одного конкретного органу з подальшим оцифровуванням документів для унеможливлення вчинення корупційних дій.
👉 Цифровізація бізнесу та держави спрощує внутрішні бізнес-процеси та дає гарний поштовх із запуску цифрових продуктів.