ІНФОТЕХ приєднався до робочої групи для колективних дій з протидії корупції
ІНФОТЕХ приєднався до робочої групи для колективних дій з протидії корупції

Перед суспільством стоїть виклик протистояння  глибоко вкоріненої проблеми корупції, яка зачіпає суспільство в цілому –  уряд, державний та приватний сектор в рівній мірі. Досить малоймовірним є те, що окремих дій буде достатньо для істотних етичних змін і поліпшення прозорості бізнес-процесів.

Колективні дії дозволяють боротися з корупцією колективно, з різними групами інтересів, працюючи разом і створюючи альянс проти корупції, щоб до проблеми можна було підійти та вирішити з різних сторін.

У понеділок,15 березня, відбулася перша зустріч робочої групи  в межах ініціативи #AntiCorruptionCollectiveAction. У заході взяли участь представники державних й комерційних підприємств, а також представники громадських організацій.

Кінцева мета заходу полягає у створенні справедливих і рівноправних ринкових умов, тобто «рівних умов гри» для всіх учасників ринку та усунення спокуси корупції для всіх, кого це стосується.

Адже, з моменту створення державне підприємство «ІНФОТЕХ» керується прийнятими у всьому світі стандартами ведення бізнесу, а також принципами відповідальності перед суспільством і працівниками.