Програма Target Gender Equality
Програма Target Gender Equality

19 жовтня стартував навчальний модуль програми Target Gender Equality. Участь наших колежанок у навчальному модулі, стало першою сходинкою впровадження та забезпечення ґендерного підходу у діяльність ДП «ІНФОТЕХ». Впевнені,  інтеграція ґендерної політики у діяльність підприємства є однією зі складових його економічного зростання та успіху. А також, це один з найважливіших кроків в області прав людини.

Програма Target Gender Equality проводиться з метою актуалізації ґендерної проблематики, яка охоплює аналіз та оцінку диференційованого впливу на діяльність компаній, з подальшою розробкою плану дій.

Фасилітаторка програми Target Gender Equality  в Україні, кандидатка економічних наук, виконавча директорка Ukraine Investment & Trade Facilitation Center (ITFC) Ірина Титарчук презентувала реальні світові практики з підтримки ґендерної рівності та вправи, які дозволяють учасникам ділитися своїм досвідом.

По закінченню  навчального модуля було визначено ряд цілей, які необхідно досягнути до наступної зустрічі, що відбудеться 23 листопада.