ІНФОТЕХ у навчальному кемпі  Young SDG Innovators (YSIP)
ІНФОТЕХ у навчальному кемпі Young SDG Innovators (YSIP)

Команда молодих інноваторів ІНФОТЕХ  15 -16 квітня   взяла участь у черговому етапі програми Young SDG Innovators (YSIP).

У зв’язку з карантинними обмеженнями, кемпи відбулися у віртуальному форматі. Учасники мали можливість почути думки експертів з різних сфер бізнесу та перспективи розвитку сучасних технологій.

Команда ІНФОТЕХ вперше бере участь у програмі Young SDG Innovators, яка організована платформою Глобального договору ООН в Україні.  Для нашої компанії це дуже важливо, адже ми займаємося розробкою та створенням IT- продуктів та послуг, які орієнтовані на користувача та його потреби.

Такий формат програми допомагає компаніям  прискорити пошуки інноваційних способів вирішення поточних проблем, та виступає платформою для партнерства і прагматизму, які спрямовані на правильний вибір з метою стабільного підвищення якості життя для майбутніх поколінь. Більш того, програма сприяє формуванню чітких орієнтирів та цільових показників, які компанії мають запровадити відповідно до власних пріоритетів і проблем світу загалом.