Компанія "ІНФОТЕХ" взяла участь у міжнародній програмі Глобального Договору ООН "SDG Ambition" в Україні
Компанія "ІНФОТЕХ" взяла участь у міжнародній програмі Глобального Договору ООН "SDG Ambition" в Україні

 

 

Мережа Глобального Договору ООН в Україні оголосила про старт міжнародної програми «SDG Ambition» в нашій країні.  

Перша фасилітована сесія  SDG Ambition Benchmarks відбулася з консультантами компанії Accenture 11 лютого 2021 року для учасників з України та Грузії.

Передумовами появи програми стала необхідність термінової трансформації бізнес-підходів від короткострокових вигод до довгострокових пріоритетів. Автори заявляють, що сьогодні бізнесу необхідний новий більш високий рівень амбіцій в досягненні Цілей сталого розвитку. В іншому випадку багато з поставлених цілей до 2030 року не будуть досягнуті. Наприклад, виходячи з поточних тенденцій, для досягнення Цілі 5 (Гендерна рівність) буде потрібно ще 257 років, а замість глобального потепління на 1.5°С  ми отримаємо зростання температури до 3.5°С. Проте, досягнення поставлених цілей все ще можливо, якщо уряди країн і бізнес збільшать свої зусилля в цьому напрямку.

Проведене дослідження, а також вивчення кращих практик досягнення стійкості, дозволило Глобальному Договору в партнерстві з компаніями Accenture і SAP розробити і запустити нову програму, що реалізовує комплексну стратегію досягнення Цілей сталого розвитку «SDG Ambition». При цьому в даній програмі запропонований базовий набір показників кращих практик бізнесу (Introducing Business Benchmarks for the Decade of Action).

Компанія «ІНФОТЕХ» зацікавлена в отриманні нових компетенцій і знань, які необхідні для трансформації бізнес-стратегій і практик в інтересах ЦСР, поглибленого розуміння цінностей стійкості бізнесу і факторів його довгострокового зростання, постановки науково-обґрунтованих амбітних завдань і впровадження нових моделей корпоративного управління.