Команда ІНФОТЕХ долучилась до міжнародної програми Young SDG Innovators (YSIP)
Команда ІНФОТЕХ долучилась до міжнародної програми Young SDG Innovators (YSIP)

25 лютого 2021 року  відбувся  офіційний старт міжнародної програми Young SDG Innovators  в рамках Глобального договору ООН (ГД ООН). 

Україна бере участь у цій програмі другий рік поспіль. Цьогоріч до молодих фахівців з усього світу приєдналися команди інноваторів з компаній, що є членами Мережі Глобального договору ООН в Україні: Caparol Україна, Нової Пошти, ДП «ІНФОТЕХ», Фонду Енергоефективності, компанії Фармак, Укренерго, Укрзалізниці та ДТЕК.

Компанія ІНФОТЕХ залучає молодь для вирішення корпоративних задач (у тому числі інноваційної діяльності),  які необхідні для трансформації бізнес-стратегій і ділової практики в інтересах ЦСР, поглибленого розуміння цінностей стійкості бізнесу і факторів його довгострокового зростання, постановки науково-обґрунтованих амбітних завдань і впровадження нових моделей корпоративного управління, синхронізованих з Цілями Сталого Розвитку до 2030 року.

Окрім того, компанії-учасники отримають:

  • можливість застосування SDG інновацій для отримання сталої конкурентної переваги для компанії та галузі;
  • краще розуміння, щодо інтеграції цілей сталого розвитку в бізнес-стратегії компанії через практичні проєкти, співробітництво, інновації та обмін знаннями;
  • збільшення залученості співробітників і можливості їх професійного розвитку та збільшення привабливість компанії як роботодавця для нових талантів;
  • участь в  експертній мережі фахівців з провідних компаній по всьому світу
  • посилення глобального визнання та репутації через участь в програмі.

 

Членами команди від ДП «ІНФОТЕХ» стали –  Тетяна Воронцова, Юлія Чухно та Іван Гранкін, під керівництвом Чемпіона команди Ігора Городецького. Програма сфокусована на визначенні ефективності корпоративних дій, з урахуванням локальних перспектив в глобальному контексті ЦСР.  Молоді інноватори будуть працювати під менторством досвідчених фахівців міжнародної програми.

Впродовж дев’яти місяців молоді інноватори проходитимуть тренінги, братимуть участь у форумах з учасниками інших країн, а також відвідуватимуть інші компанії, вивчаючи їх кейси. Очікується, що наприкінці курсу команди вийдуть із відтестованим рішенням виклику, пов’язаного з інтеграцією Цілей Сталого Розвитку в діяльність компанії, а також з планом масштабування розробленого  проєкту.